söndag 22 juli 2018

Malmö - Köpenhamn

Semesterns andra vecka började med några vuxendagar men min fina Danne. Vi tog bilen ner till Malmö för att spendera några dagar i Malmö och Köpenhamn.

bästa chauffören 



Öl och vin på Lilla Torg

Dag 2 gjorde vi en heldag i Köpenhamn där vi gick nära 1.8 mil och åt och drack oss igenom hela staden i duggregn ! Danne fick ansvaret att vara google-maps-ansvarig och han klarade uppdraget galant såklart ! 







Nästa dag tog vi en shoppingrunda och vinlunch innan vi gick på premiären av Mamma Mia 2. Vilken jäkla film! Skrattade och hulkgrät. Underbar!!!


Vi bodde på våning 19 av 20 på fina Scandic Triangeln och efter filmen tog vi med oss lite öl och bubbel upp på rummet.

 men vi möttes då av en inte alls så liten vattenskada på rummet. Det droppade in vatten från taket. Jag som haft min livsdos av vattenskador nyligen var nog mer lugn än min fina kärlek men det var nog helt rätt att han tog dialogen med receptionen för när han kom tillbaka till rummet hade vi en fin svit som rum. Så underbart!!!




Fin kille i fin svit!
Så sista dygnet fick vi njuta av ett otroligt fint rum den lilla stunden vi var där.
Vi avslutade vår vistelse med middag i på lilla torg, skön nattsömn i vår fina svit och dag tre med hotellfrukost innan vi åkte hemåt till Linköping igen.

Väl hemma hade vi en underbar kväll med grill , gott rödvin och Mamma-Mia - musiken i bakgrunden hemma med Julia Jack och Jacks lan-gäng.
Vilken härlig start på andra semesterveckan!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar