tisdag 27 maj 2014

Sprutor

Trots sol på hudkliniken i 12 veckor 3 ggr per vecka och efter det en härlig vårsol ute i flera veckor så har mina besvär med kroniskt nässelutslag blivit värre igen och det började redan 3 veckor efter avslutad solbehandling.
Jag ligger på maxdos på medicinerna redan så idag blev det plan B ( eller snarare plan E för vi har testat en hel del ) 
Nästa steg blir att inom kort börja med sprutor 1 gång per månad ihop med ord medicinering och ev lite sol på sjukhuset i början för att få stopp på kliandet. 
Jag har en fantastiskt specialistläkare som inte ger upp och hela tiden försöker hitta ett sätt att få en humanare vardag utan besvär. 

Sprutorna kostar 7000kr per spruta så det är inget man ger utan att ha testat allt . Som tur är har man ju högkostnadsskydd på 2200kr. ( fantastiskt det med )
Hoppas nu att injektioner ska hjälpa och att vi kommer igång fort även om jaf själv är spruträdd och inte ser fram emot just sticket. 
Under mins tre graviditeter injekterade jag heparinsprutor varje dag ( ok inte jag, det gjorde Johnny och Macke ) så jag borde ha vant mig men sprutor lär aldrig bli nåt som inte är läskigt. 

Hur som helst, Får traggla på med min dosett och 12 tabletter per dag ett tag till. 


Slut på elände! 

Nä pollen måste jag nämna med. Herregud va höga halter det var idag. Näsan rann trots ovan medicin som borde bota pollenallergi på en elefant. 

Jag tog mig iaf en kvällspromenad i blåsten. Vackert men kallt! 


Här hemma röjde dom två minsta och körde kurragömma och spelade pingis till kl 21. Nu har båda lagt sig och tonåringen sover hos pojkvännen så jag ska ta med mig iPad upp snart för lite film i sängen innan jag somnar. Bästa avslutningen på dn lång dag. 

I morrn väntar jobb och sen fotboll X 2 . Vi räknar med att vara hemma ca 21.00. Blir en lång men mysig dag! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar