tisdag 30 augusti 2016

Vardag och lite fest

Tredje veckan på nya jobbet och jag stormtrivs verkligen! Härliga kollegor och jätteroligt att få lära sig en ny bransch igen.

Dagarna försvinner fort när vardagen är igång igen. Vi fick dock en tuff start då både jag och Erik var hängiga och förkylda precis som de största barnen men Jack stackarn blev riktigt dålig fick en ordentlig lunginflammation och han har varit  dålig i nära 3 veckor nu. 
Det blev miss på sjukhuset så han fick gå med det alldeles för länge innan antibiotika sattes in så förra veckan var vi på vårdcentralen varannan dag för att ta snabbsänka då den var skyhög även med antibiotikan. Efter 11 dagar med feber är han äntligen bättre nu och idag ska han till skolan för första gången efter sommaren. Han kommer vara nedsatt och trött lång tid framöver men huvudsaken är att han blir bättre och bättre nu äntligen. 

Helgerna har varit fyllda av kalas och firanden och sockerintaget har varit konstant högt. 
Först firade vi ju Lilly 2 år och nu i helgen var det dax att fira Mamsen som fyllt 60 år med medelhavsbuffé, tårtor och vin. Vilken fest! :-)

och dagen efter firade vi svärmor och hennes man men då regnade det så mycket att det inte blev några kort men det var jättegod mat, tårta och den årliga femkampen. Mysigt!

Lill-blondie och jag hann med en snabb shoppingrunda innan kalas nr 2.Mer kalas väntar. Kul med lite festligheter när hösten kommer smygande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar