torsdag 20 augusti 2015

9 liv

I måndags trodde vi att Tarzan skulle checka ut från jordelivet då han blev svårt sjuk. Efter att inte ha ätit på nära två dygn och bara sovit drog han iväg och gömde sig så som katter gör när de mår väldigt dåligt.
Att hitta honom i vårt nya område var inte lätt och E letade och letade men så gav vi upp och jag lagade mat och E klippte häcken. Då mitt i klippningen hittade han Tarzan liggandes längst in i busken. Det blev en akuttid hos veterinären såklart! I väntan på tid låg Julia och höll Tarzan sällskap.


Åka bil har han inte gjort på 9 år så det blev lite fart på honom i bilen.

Innan han la sig i bakluckan resten av vägen.


Uttorkad och svag, stackarn och undersökning var inte kul men han fick dropp och specialmat för återhämtning och fikc åka hem över natten för att se om han skulle må bättre dagen efter.


Det sägs ju att katter har 9 liv och även fast Tarzan förbrukat några genom att bla tvättas i diskmaskinen, och även brunnit efter att ha hoppas upp på värmeljusen i fönstret så fanns det uppenbarligen ett liv kvar för nu börjar han  må bättre igen även om han fortfarande är trött.
Hela familjen är glada att vi får ha honom ett tag till! :-)

Medans vi var hos Veterinären till 22,30 var Jack bollkalle på ÅFF- Norrköpingmatchen och han hamnade på förstasidan, något suddig, men ändå ;-)  ( i grön jacka )


Dagen efter fick ÅFF ta fram extradräkten då det var dax att möte Hjulsbro. Första matchen Jack kunde cykla till. Förlust med 2-1 men en jättespännande match!Igår packades det för kommande jobbresa för oss och barnen till sina andra föräldrar. Vi varvade packning med plankan-tävling. Jack vann :-)


 och jag suger ut det sista av sommaren med rosa lack. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar