söndag 18 januari 2015

Home sweet home

Det här med resa över tidszonerna tar på kroppen ordentligt! Vill bara sova just nu men det är bara och kämpa ett par timmar till.
Igår landade vi på Arlanda 14.40 efter att ha spenderat 12 timmar i luften. Totalt nära 22 h restid dörr till dörr. Ingen av oss var talbara resten av dagen. Det blev matstopp vid nyköpingsbro sen hann vi bara duscha innan vi somnade på soffan vid 21 men nypoppade oätna popcorn framför oss. 
Tur vi är lika otrevliga båda två utan mat och sömn :-). 

Långflygning med barn måste jag kommentera med. Vi valde ju att resa utan barn och bo på ett hotell med åldersgräns. Än så länge finns det ju inte barnfria flygningar men jag hoppas att det kommer snart både för barnfamiljernas skull och för dom som reser utan barn. 
Man skulle ju kunna göra lekhörnor, ha större tv-apparater och kanske toaletter anpassade för blöjbyten på de flygningar som anpassas till små barn och sen låta en del flygningar vara för enbart större barn och vuxna. 
Det kommer säkerligen komma framåt. 

Här känner jag av jetlag och skulle helst vilja sova nu! Jag har huvudvärk och är riktigt trött. Kroppen är inställd på att det ska vara natt nu. Kämpa kämpa! 


Här har döttrarna kommit hem igen. 16 åringen brun efter 22 dagar i Thailand och minsting lite blekare men glad över presenter :-). 


Jack tränar fotboll i Åtvidaberg och är kvar hos Johnny tills i morrn sen är vi alla samlade igen . :-) 

Ser fram emot att få jobba i morrn och träffa alla härliga kollegor. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar